Előfizetői tartalom

Így hódítja meg Kína Európát

Portfolio
A kelet-európai régió komoly potenciális gazdasági lehetőségeket rejt a kínai cégek számára, amelyek termékei egyébként már minőségüket tekintve is megállják a helyüket a nemzetközi piacokon - véli Lőrincz Dániel, a China Brand Trade Center munkatársa, akivel a közelgő China Expo 2014 kapcsán készítettünk interjút. Ebből kiderül, hogy a kínai cégek miként fedezik fel az európai piacot, hogyan zajlik az üzletkötés és milyen szabályoknak kell megfelelniük a kínai termékeknek, márkáknak.

Ha felkeltette érdeklődését a téma, akkor jöjjön el a Portfolio következő klubrendezvényére június 24-én! Részletekért kattintson ide! Portfolio.hu: Milyen lehetőségeket látnak Kelet-Európában a kínai cégek? Mely piacok iránt érdeklődnek elsősorban? Lőrincz Dániel: A CBTC tapasztalatai szerint Kína számára régiónk komoly potenciális gazdasági lehetőségeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés