Előfizetői tartalom

Ismét célkeresztbe vették a legszerencsétlenebbeket

Az iraki válság újabb pofont adhat a feltörekvő piacoknak, különösen a sérülékeny ötöknek. Ennek a jelei már most látszanak a devizakeresztekben, és így több elemzőház ismét pesszimista véleménnyel van ezen térségek eszközeiről. A forintot legutóbb magával húzta az itt beállt feszültség, de most még szerencsére nem látszik, hogy hozzájuk sorolnának minket. Reménykedjünk, hogy ez így is marad.

Már megint őket bántják Ismét célkeresztbe kerültek a sérülékeny ötök. Ők azon országok, akik az elmúlt hónapokban a labilis egyensúlyi és politikai helyzetük miatt reflektorfénybe kerültek, devizáik pedig eladói nyomás alá. Az elnevezés még a Morgan Stanley befektetési bankháztól származik, akik tavaly augusztusban ezzel a névvel illették a jelentős külkereskedelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés