Előfizetői tartalom

Most megtudhatod, mennyire jó ország Magyarország!

Vajon mennyit tesznek az egyes országok a közös jóért? Nos, Stimon Anholt és Robert Govers kutatók erre keresték a választ, és különböző szervezetek segítségével megalkották a "jó ország indexet". Magyarország a lista közepén van, de a tudományok terén kifejezetten sokat adtunk a világnak. Összesített eredményben sajnos le vagyunk maradva a visegrádi négyektől, így nagyon büszkék ez alapján egyelőre nem lehetünk magunkra.

Mennyit tett az országod a világért? Tudni szeretnéd, hogy mennyire rendes ország a tied? A jó ország index (Good Country Index) arra vállalkozik, hogy ezt megmondja. Azt mérik, hogy az egyes országok mennyivel járultak hozzá a Föld és az emberiség boldogulásához, másként szólva: mennyit tesz a közös jóért. A kérdés azért fontos a készítői szerint, mert az emberiség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés