Előfizetői tartalom

Merkel újabb szankciókkal fenyeget

MTI
A gazdasági szankciók továbbra is a lehetőségek között vannak, amennyiben Moszkva nem támogatja a béke megteremtésére irányuló erőfeszítéseket Ukrajnában - figyelmeztette Oroszországot Angela Merkel német kancellár szerda délután, röviddel a német, francia, orosz és ukrán diplomácia vezetőinek berlini egyeztetése előtt.

"Nem teszünk le a diplomáciai megoldásról, de a közelében sem vagyunk annak, ahol szeretnénk lenni" - szögezte le Merkel azon a sajtótájékoztatón, amelyet Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkárral közösen tartott. "Elértük a második szintet az Oroszország elleni szankciókat tekintve, és nem zárhatjuk ki, hogy tovább kell majd mennünk" - mondta a kancellár. Az Európai Unió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés