Előfizetői tartalom

Orbán: 150 ezer euró felett nem fizetnénk agrártámogatást

MTI
Portfolio
A magyar termőföld 80 százalékának kis- és középbirtokosoknál kell lennie, és az a nagy kérdés, hogy van-e az agrártársadalomnak elég bátorsága ahhoz, hogy ez a 80-20-as birtokpolitikai arány a földalapú támogatások és az agrártámogatások területén is érvényes legyen - tette fel a kemény kérdést szombaton Gödöllőn Orbán Viktor. A kormányfő a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) tisztújító küldöttgyűlésén hozzátette: "mi nem állunk rosszul, hogy önökben van-e elég bátorság, azt a következő hetekben el fogják dönteni" - mondta hallgatóságának, igaz jelezte, hogy a kérdésről hétfőn kormánydöntés születik.
Dönteni kell A kormányfő a fontos eldöntendő kérdés kapcsán megjegyezte: a határidő rövid, mivel augusztusban már tudatni kell a döntéseket Brüsszellel, ezért a kormány úgy tervezi, hogy a soron következő ülésén, hétfőn meg is hozza a szükséges döntéseket - közölte. A miniszterelnök ezzel kapcsolatban az MTI tudósítása szerint megerősítette: kormánya támogatja...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái