Előfizetői tartalom

Orgoványi takarék: megszólalt a NAV is a csőd ügyében

Portfolio
A visszavont működési engedélyű Orgovány és Vidéke Takarékszövetkezet ügyében, az emiatt fellépő adó- és járulékfizetési nehézségek miatt ma rövid közleményt adott ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. A közlemény szerint az intézmény méltányosan jár el "azokkal szemben, akik fizetési nehézséggel küzdő pénzintézetnél vezetik bankszámlájukat, és emiatt nem tudnak határidőben eleget tenni adó- és járulékfizetési kötelezettségüknek."

A NAV közleménye szerint "Akik számlavezető pénzintézetük fizetésképtelensége miatt nem tudják határidőben, maradéktalanul megfizetni a rájuk eső közterheket, és ezzel az indokkal fizetési kedvezményre vonatkozó kérelmet nyújthatnak be az adóhivatalhoz, számíthatnak arra, hogy a NAV figyelembe veszi, hogy önhibájukon kívül kerültek nehéz helyzetbe. A kérelmek elbírálásakor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés