Előfizetői tartalom

A különadó káros hatásairól ír a Magyar Nemzet

Portfolio
Az útépítő cégekre meglebegtetett, most cáfolt különadó drámainak lefestett nemzetgazdasági hatásairól ír ma a Magyar Nemzet, amely gondolatmenet elmegy egészen odáig, hogy a 100 milliárd forint körüli különadó végül 1200 milliárd forintos költségvetési kiadáshoz, a túlzott deficit eljárás újraindulásához és így az EU-támogatások befagyasztásához vezet.

Kapcsolódó cikkünk2014.07.10Lázár: nem vetnek ki különadót az útépítőkre2014.07.09Cáfol a kormány: nem lesz újabb különadó2014.07.09Példátlan: 7 évre visszamenőleg adóztatna saját hibája miatt az államA cikk szerint bár a kormány cáfolja a különadó útépítő cégekre kivetésének tervét, de az biztos, hogy az Európai Bizottság által esetlegesen kivetett bírságot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés