FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Seszták cáfolta a sajtóhíreket

Portfolio
A kormány továbbra is kulcsszerepet szán a vasútnak, és ezzel szeretné növelni Magyarország versenyképességét - mondta Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter pénteken a 64. vasutasnap budapesti rendezvényén. Az új tárcavezető arról a minapi sajtóhírről nem beszélt, hogy az összes állami cégnél leállították a nem mindennapi ügymenethez kötödő beszerzéseket, de azokról a híresztelésekről igen, melyek szerint menesztené Dávid Ilona eddigi MÁV-elnökvezérigazgatót.

Kapcsolódó cikkünk2014.07.08Átvilágítja az állami cégeket Seszták2014.07.08Minden szerződéskötést leállítottak a minisztériumnálA vasút fejlesztése a cél, Dávid Ilona marad A miniszter hangsúlyozta: a közösségi közlekedés újraszervezésének - amit a kormány által 2010-ben elhatározott - már látszanak az eredményei, de ahhoz, hogy még több utast lehessen "visszacsábítani"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés