Előfizetői tartalom

Navracsics reméli, nem lesz bosszú Juncker részéről

Portfolio
A szomszédság- és bővítéspolitikai uniós biztosi posztot töltené be legszívesebben a magyar jelölt Navracsics Tibor. A külgazdasági és külügyminiszter a ReggelInfónak adott exkluzív interjúban elmondta azt is, hogy örömmel vállalná akár a közlekedési vagy az innovációs portfóliót is, de a területek elosztásáról - némiképp a jelölő tagállamok közreműködésével - Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság új elnöke dönt.

Navracsics Tibor szerdán jelentette be a Twitteren, hogy Orbán Viktor kormányfő hivatalosan is őt jelölte az Európai Bizottság magyar biztosának. A testület elnökének írott levelet már a Miniszterelnöki Sajtóiroda is közzétette.Kapcsolódó cikkünk2014.07.30Navracsics kicsicseregte: uniós biztos lesz! (2.)Leginkább a szomszédságpolitika és a bővítés az a terület, amellyel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés