Előfizetői tartalom

A rendőrségen is csattannak a zárolások (2.)

MTI
Pintér Sándor belügyminiszter javaslata alapján a rendőrséget, a Terrorelhárítási Központot (TEK), a büntetés-végrehajtást, az Alkotmányvédelmi Hivatalt és Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalát (KEKKH) érintené a Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által július közepén bejelentett zárolás. A legnagyobb összeget, több mint 1,5 milliárd forintot a rendőrségnél zárolhatják. A Honvédelmi Minisztérium (HM) a Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által július közepén bejelentett zárolás teljesítésére úgy állította össze javaslatát, hogy az a honvédelmi szervezetek gazdálkodását nem érinti - közölte Hende Csaba honvédelmi miniszter pénteken a parlament honlapján közzétett írásbeli válaszában.

A belügyminiszter Harangozó Tamás szocialista országgyűlési képviselő írásbeli kérdésére válaszolva - amelyet a parlament honlapján pénteken tette közzé azt írta: a Belügyminisztérium (BM) július 23-án nyújtotta be a Nemzetgazdasági Minisztériumhoz zárolási javaslatát, melynek jóváhagyása folyamatban van. E szerint a BM-et érintő mintegy 2 milliárd 726 millió forintos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés