Előfizetői tartalom

Donyecki börtönt ért a lövedék, rengeteg rab szökött meg

Portfolio
Tüzérségi lövedék talált el egy börtönt a kelet-ukrajnai Donyeck városában vasárnap éjjel, amelynek nyomán 1 elítélt meghalt, 18 megsérült, 106 pedig megszökött - közölte hétfőn a városi tanács. Közben gőzerővel szervezi a Vöröskereszt és az ENSZ az oroszokkal együtt egy humanitárius misszió létrejöttét Kelet-Ukrajnába, de az ukránok és a nyugati hatalmak rettegnek attól, hogy ennek ürügyén az oroszok betörnek Ukrajnába. A hétvégi orosz-ukrán fejlemények bővebben:

Kapcsolódó cikkünk2014.08.10Belemennek az ukránok a humanitárius misszióbaA szigorított őrizetű ukrán börtönben a lövedék becsapódása után lázadás tört ki és 106 elítélt kihasználta a szabadulás lehetőségét. Néhányan közülük ugyanakkor hétfőn reggel visszatértek a börtönbe. A városvezetés közlése szerint hétfőn is folytatódott a tűzharc Donyeckben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés