Előfizetői tartalom

Putyin "békítő hangnemű" beszéde sem semmi

MTI
Oroszországnak mozgósítania kell erőit, de nem a külvilággal való konfliktusokra, hanem az ország építésére - hangoztatta Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön a Moszkva által márciusban Ukrajnától elcsatolt Krím félszigeten, békülékeny hangot ütve meg az elmúlt hónapokban használt kemény retorikája után. Mindeközben folyamatosan nő a krízis halálos áldozatainak száma: 24 óra alatt legalább 20 civil, és több katona vesztette életét.

Putyin "békítőleg fenyegetőzött" "Nyugodtan, méltósággal és hatékonyan kell építenünk országunkat, nem elszigetelve magunkat a külvilágtól, s nem megszakítva a kapcsolatot partnereinkkel." Az orosz társadalomnak össze kell fognia és mozgósítania erőit, "de nem háborúkra vagy valamiféle konfliktusokra" készülve, nem valakikkel való szembenállásra, "hanem az Oroszországért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés