Előfizetői tartalom

Most megtudjuk, hogy durván fékez-e Európa

Portfolio
A szerdai ünnepnap miatt magyar szempontból "kettétört" hét kifejezetten izgalmasnak ígérkezik a külföldi makronaptárunkat elnézve és a sokféle adat közül most talán a legnagyobb figyelem a csütörtöki előzetes augusztusi eurózónás feldolgozóipari és szolgáltató szektorbeli menedzser indexekre irányulhat. Ezekből ugyanis megtudhatjuk majd, hogy milyen keményen hatnak az augusztustól életbe lépett oroszok elleni, illetve ő általuk hozott különböző gazdasági szankciók.

A múlt héten ismertté vált magyar inflációs és GDP-statisztikák után kissé csendesebb hét elé nézünk magyar szempontból, igaz a ma megjelenő jegybanki statisztikából (előzetes háztartási és állami pénzügyi számlák) rögtön érdekes lesz az, hogy a GDP-arányos államadósság esetleg elérte-e a 85%-os szintet is. Ha igen, az sokéves csúcsnak számítana, igaz fontos tudni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés