Előfizetői tartalom

Ezek hozhatják mozgásba a hetünket

Portfolio
Holnap ismét dönt a Magyar Nemzeti Bank, de a kamatvágási ciklus lezárultával már csak az újabb üzenetek lehetnek érdekesek a piac számára - a hosszan alacsony kamatok ígéretét a többség egyelőre szkeptikusan kezeli. Az Egyesült Államokban újabb GDP-közlés várható, míg az eurózónában egy rémisztően alacsony inflációs számmal kell majd szembesülniük a befektetőknek pénteken.

A Jackson Hole-i konferencia nem forgatta fel igazán a piacokat múlt hét végén, noha a dollár mérsékelten tovább erősödött a vezető jegybankárok üzeneteire, ami a feltörekvő piacokra is hatással lesz még. A forint a hét végére kicsit erősödni tudott, de érdemi fordulatról továbbra sem beszélhetünk, az augusztus 8 óta bekövetkezett gyengülést nem tudta ledolgozni a hazai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés