Előfizetői tartalom

Katonákat küldhet Magyarország a Baltikumba

MTI
|
Portfolio
Több felajánlást is tesz Magyarország a csütörtökön kezdődő walesi NATO-csúcson az ukrajnai harcok miatt kialakult helyzet kezelésére, így katonákat küld a Baltikumba, javasolja a pápai bázisrepülőtér fejlesztését, és felajánlhatja a magyar honvédelmi költségvetés megemelését is - írta keddi számában a Magyar Nemzet, meg nem nevezett információira hivatkozva.

Több felajánlást is teszünk Navracsics Tibor külgazdasági és külügyminiszter kedd délelőtt Twitter-oldalán azt írta: "magyar csapatok a balti országokba és a védelmi költségvetés növelése", majd csatolta a Magyar Nemzet cikkének a linkjét. Orbán Viktor kormányfő egy közelmúltbeli rádióinterjúban elismerte, hogy Magyarország jelenleg nem teljesíti a NATO-tagságból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés