Előfizetői tartalom

Kiszivárgott, milyen biztosi posztot kapna Navracsics

MTI
|
Portfolio
Magyarország EU-biztosi esélyeiről közöl elemzést a Financial Times EU-ügyekre szakosodott blogrovata. A londoni gazdasági napilap brüsszeli tudósítója, Peter Spiegel írása szerint a lapnak kiszivárogtattak egy listát, amelyen az EU-biztosi posztok lehetséges várományosainak neve szerepel. Navracsics Tibor külgazdasági és külügyminisztert e munkaanyag szerint a kereskedelmi biztosi tisztségre jelölnék.

Az FT-nek kiszivárogtatott dokumentumban szereplő biztosi poszt nem vág egybe azzal, amelyeket Navracsics korábban említett. Arról beszélt ugyanis korábban, hogy a szomszédságpolitikai/bővítési vagy a közlekedési tárca érdekelné.Kapcsolódó cikkünk2014.07.25Navracsics ezt az uniós posztot is elvállalnáA Financial Times a listához fűzött elemzésében azt írta, hogy bármi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés