Előfizetői tartalom

Még nem dőlt el semmi

MTI
|
Portfolio
Lendületben vagyunk, de nem tekintjük lefutottnak a jövő csütörtöki népszavazást - így reagált a skót függetlenségi kampányt irányító Yes Scotland szervezet szóvivője az MTI-nek nyilatkozva hétfőn Glasgowban azokra az új közvélemény-kutatási eredményekre, amelyek szerint immár többségben vannak a Skócia elszakadását pártoló választók.

A YouGov legfrissebb felmérése szerint 51 százaléknyian voksolnának Skócia függetlenségére és 49 százalék szavazna az elszakadás ellen. A váratlan hírre vasárnap éjszaka és hétfőn reggel a pénz- és tőkepiacok hevesen reagáltak, az angol font 10 havi mélypontjára gyengült az amerikai dollárral szemben. A reggeli piaci eseményekről és a legfrissebb közvélemény-kutatási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés