FONTOS Összeomlott a hitelezés Magyarországon, ők lettek a legnagyobb áldozatok
 
Előfizetői tartalom

Felminősítették a görögöket

Portfolio
Igazi örömhír érkezett a görögök számára a Standard & Poors hitelminősítőtől, mert felminősítették az országot, jelenleg B besorolás van érvényben a görög adósságra vonatkozóan, miközben korábban B- volt látható. A hitelminősítő elemzői bizakodók, az adósságbesoroláshoz társított kilátás is ennek megfelelően stabil - írja a Reuters.

Az egyik legnagyobb hitelminősítő, a Standard & Poor's felminősítette a görög adósság besorolását, a pénteki közlemény szerint a korábbi B- helyett mostantól B besorolást kaptak a görögök. A hitelminősítő elemzői szerint jövőre a görög gazdaság kikerülhet a recesszióból, azt követően, hogy sorozatban hét éven keresztül csökkent a gazdasági teljesítmény. A pénteki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés