Előfizetői tartalom

EBRD: a magyar gazdaság megúszhatja az ukrán válságot

MTI
Az utóbbi hónapokban súlyosan kiéleződött orosz-ukrán válság még tovább gyengítette a tágabb értelemben vett európai átalakuló térség növekedési kilátásait, a régión belül azonban a közép-európai EU-gazdaságok - különösen Magyarország és Lengyelország - ennek ellenére a vártnál jóval erősebb teljesítményt nyújtanak - áll az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) csütörtökön Londonban ismertetett idei harmadik átfogó előrejelzésében.

Budapest Economic Forum 2014 Az orosz-ukrán konfliktus gazdasági vonatkozásairól is szó esik az október 2-án megrendezendő Budapest Economic Forum 2014 konferencián. Információ és jelentkezés A felzárkózó európai gazdaságok és az egykori szovjet térség reformjainak finanszírozására 1991-ben alapított...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés