Előfizetői tartalom

Orbán Viktor döntött: Szijjártó lesz a külügyminiszter

Portfolio
Gyorsan lezavarja a kormány a külügyminiszter-cserét, a papírforma szerint Szijjártó Péter lesz a pénteken lemondott Navracsics Tibor utódja - írja az Index. Később Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-vel közölte: Szijjártó Pétert, a tárca eddigi parlamenti államtitkárát javasolja külgazdasági és külügyminiszternek kinevezni Orbán Viktor miniszterelnök az államfőnek.

Itt a hivatalos bejelentés Navracsics Tibor, a tárca eddigi vezetője, akit az oktatási, kulturális, ifjúsági és állampolgársági ügyekkel foglalkozó uniós biztosnak jelöltek, pénteken értesítette Áder János köztársasági elnököt és Orbán Viktort arról, hogy lemond miniszteri megbízatásáról az október elsejei európai parlamenti meghallgatásra történő eredményes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés