FONTOS Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe
 
Előfizetői tartalom

Amikor egy MNB-döntés már nem is olyan fontos

Portfolio
Itthon ismét dönt a Magyar Nemzeti Bank, de ennek a piaci súlya már igen kicsi lesz, hiszen az egybehangzó vélemények szerint nem vágják tovább a kamatokat. A kérdés innentől kezdve már csak az, hogy meddig maradhatunk a jelenlegi 2,1 százalékos szinten. A hetünk legfontosabb eseményei ezért a nemzetközi színtérre terelődnek, ahol az Egyesült Államok bruttó hazai termékének végleges számára és az eurózónás konjunktúra legújabb mutatóira lesz érdemes figyelnünk.

Az Egyesült Államok piacán ma és szerdán a lakáspiaci statisztikákon lehet a hangsúly, vagyis az ingatlanok iránti kereslet esetleges túlfűtöttségén. Ma délután a használt lakások augusztusi értékesítéséről érkezik egy jelentés, melyről a befektetők azt gondolják, hogy évesített alapon 5,18 millió tranzakció történhetett. Ehhez szorosan kapcsolódó statisztika lesz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés