Előfizetői tartalom

Putyin megtorló intézkedésekkel fenyegetőzik

MTI
Vlagyimir Putyin orosz elnök az Európai Parlament (EP) és az ukrán törvényhozás által is ratifikált EU-ukrán szabadkereskedelmi megállapodás újratárgyalását követeli, továbbá azonnali megfelelő megtorló intézkedéseket helyez kilátásba, ha Ukrajna csak részben is nekiáll megvalósítani az egyezmény passzusait - írta pénteki számában a Financial Times című brit gazdasági, politikai napilap európai kiadása egy Putyin által José Manuel Barrosónak, az Európai Bizottság elnökének írt levélre hivatkozva.

Budapest Economic Forum 2014 Az ukrán válság következményeiről is szó lesz a Portfolio október 2-i Budapest Economic Forum 2014 című konferenciáján. Információ és jelentkezés Ezzel a lap szerint Moszkva egyértelműen arra törekszik, hogy meggátolja Ukrajna közeledését a Nyugathoz, és saját gazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés