Előfizetői tartalom

Lesz elég pénz a növekedéshez? - Az év konferenciájáról

Portfolio
Putyintól annyira nem kell félnünk, és a devizahiteles csomag miatt visszaeső hitelezéstől sem - derült ki a Portfolio mai Budapest Economic Forum 2014 című konferenciáján. Az MNB tevékenységének megítélése a korábbi jegybankárok körében nagyon ellentmondásos, a hitelezés mint finanszírozási forma pedig egyeduralkodó maradhat. Ott van azért az új EU-s költségvetési ciklus is, amelynek hallatán most felkaphatják a fejüket a magyar vállalkozók.Fontosabb részletek Dmitry Polevoy: nem kell félni Putyin nyugati terjeszkedésétől. Elemzők: Putyin sokkal többet harapott, mint amennyit meg tud rágni. Járainak eléggé, Surányinak egyáltalán nem tetszik az MNB mostani politikája. Új pénzügyi központ jön létre a Magyar Fejlesztési Bank körül. Seres Béla: lehangoló még a legnagyobb régiós cégek helyzete is. Bankvezérek: nehéz lesz véghezvinni a devizahitelek forintosítását. Darvas Zsolt: Lengyelország és Szlovákia lehagyott minket. Közgazdászok: nincs nagy alternatívája a hitelezésnek. Csepreghy Nándor: a kkv-szektor és a gazdaságfejlesztés kapja az EU-s források nagy részét. Krisán László: bárcsak úgy lenne, ahogy a kormány szeretné.

2014. október 02. 17:03 Megosztás Nagyon bíznak az EU-s pénzekben a magyar vállalkozások Javulnak a magyar kis- és középvállalkozások pénzügyi kilátásai, ám ebben elsősorban nem a piaci kereslet növekedése, hanem az EU-s pályázatokba vetett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés