Előfizetői tartalom

Ezekből jósolhatjuk meg a legnagyobb jegybankok lépéseit

Portfolio
Igazán nagy súlyú esemény a héten nem lesz, noha mind az Európai Központi Bank, mind a Federal Reserve elnöke is megszólal. Beszédeik témája ugyanis ez alkalommal nem annyira az aktualitásokról szól majd, de a Fed Bézs könyve és a szeptemberi eurózónás inflációs eredmények mégis adhatnak némi belátást a világ számára meghatározó monetáris politika jövőjébe.

A hét egészét tekintve azt mondhatjuk, hogy visszafogott piaci izgalmakra számíthatunk, igazán nagy súlyú eseménnyel vagy adatközléssel ugyanis nem találkozunk majd. Noha mind az Európai Központi Bank elnöke, mind a Federal Reserve első embere felszólal a héten, ezek kisebb súlyú események lesznek. Mario Draghi az EKB szokásos statisztikai konferenciáján beszél majd szerda...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés