Előfizetői tartalom

Az interneten csap le a NAV

Portfolio
Az adóhivatal speciális csoportjai figyelik az internetet, elsősorban szabályszegő kereskedőket, alkoholt és dohányárut kínáló magánszemélyeket, hamisítókat és adócsalókat próbálnak leleplezni - számolt be a Magyar Nemzet kedden. Hirdetéseik miatt lettek gyanúsak az adóhatóság számára a természetgyógyászok, a használtcikk-kereskedők és néhány vendéglátós is.

Mint a lap megtudta, az idei év során eddig körülbelül kétezer ellenőrzést hajtott végre a NAV a weben működő illetve hirdető vállalkozásoknál. A közérdekű bejelentések sora segítette elvezetni az adóhivatalt a szóban forgó webboltokhoz illetve szolgáltatókhoz. A vizsgálatok során nagyjából 140 millió forint hiányzó adót állapított meg a NAV, és több, mint 60 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés