Előfizetői tartalom

Nemzetközi szinten küzdünk az adócsalás ellen

Portfolio
Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Magyarország képviseletében Berlinben aláírta a nemzetközi adóügyi információcseréről szóló megállapodást, amely mérföldkőnek számít az adóelkerülés elleni küzdelemben. A dokumentumot közel 50 ország és joghatóság minisztere, magas szintű képviselője írta alá az OECD Átláthatóságról és Adóügyi Információcseréről szóló Globális Fórum rendezvényén - számolt be a Nemzetgazdasági Minisztérium.

A megállapodás aláírói, felismerve, hogy az adóelkerülés ellen hatékonyan csak globális szinten lehet fellépni, elkötelezték magukat az automatikus adóügyi információcsere egységes új globális sztenderdjének alkalmazására, illetve ösztönzik annak tényleges globális elterjedését.Pluszbevétel jöhet A pénzügyi számlainformációk automatikus cseréjéről kötött nemzetközi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés