Előfizetői tartalom

Internetadó helyett konzultálna a Fidesz

Portfolio
Miután Orbán Viktor péntek reggel lényegében bejelentette, hogy nem vezetik be az internetadót, a Fidesz kommunikációs igazgatója közölte: szeretnék a lehető legtöbb fórumon meghallgatni az emberek véleményét és a szakmai egyeztetéseket is megkezdik a cégekkel. Ezek felelőse Deutsch Tamás lesz, aki Twitter-csatornáján már lelkesen közölte, hogy nem lesz internetadó. Közben Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldalára kikerült: "internetadó helyett nemzeti konzultáció".

Deutsch Tamásé a főszerep Kocsis Máté saját Facebook oldalán tette közzé a Fidesz álláspontját az internetadó ügyében, miután Orbán Viktor reggel nyilatkozott. Orbán Viktor beszédéről itt írtunk:Kapcsolódó cikkünk2014.10.31Orbán az internetadóról: nem lehet bevezetni"A Miniszterelnök mai bejelentése alapján, látva azt, hogy a távközlési adó tervezett technikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés