Előfizetői tartalom

Mérsékelten optimista a 2015-ös költségvetés

Portfolio
Jövőre folytatódhat az a gazdasági trend, ami 2013-ban indult, azonban a növekedés valószínűleg nem fokozható - mondta a Költségvetési Tanács elnöke. Kovács Árpád az InfoRádió Aréna című műsorában arról is beszélt: a kormányzat minden körülmények között eleget akar tenni az Európai Unió által meghatározott úgynevezett gazdasági követelménymutatóknak.

Mérsékelt optimizmus hatja át a jövő évi költségvetés tervezetét, amely abból indul ki, hogy a világgazdasági helyzet nem romlik, az európai válság nem mélyül - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kovács Árpád a Költségvetési Tanács elnöke. "A költségvetés abból indul ki, ha ezek a feltételek adottak, a magyar társadalomnak ez a fajta pragmatikus hozzáállása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés