Előfizetői tartalom

Reagált az NGM: marad a reklámadó

Portfolio
A hvg.hu csütörtök reggeli cikkében saját értesüléseire hivatkozva azt írta, hogy a kabinet is felismerte, hogy elrontotta a reklámadóról szóló törvényt, ezért vissza akar táncolni a reklámadóból. A Nemzetgazdasági Minisztérium erre reagálva közleményt adott ki, ezek szerint a reklámadó teljesítette a hozzáfűzött reményeket, ezért jövőre is érvényben marad, ennek ellenére a minisztérium már tárgyal a szakmai szövetséggel az adónem további sorsáról.

A portál azt írta: nem ért célt a reklámadóval a kormány: az RTL nem hátrált és Brüsszel segítségét kérte, a kormánykritikus híradója pedig egyre népszerűbb. Ezért a portál szerint kihátrálhat ebből a különadóból a kormány, már tárgyalnak sorsáról a Reklámszövetséggel. Erre reagálva a Nemzetgazdasági Minisztérium rövid közleményt adott ki: "A reklámadó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés