Előfizetői tartalom

Furcsa számok a kormánytól - Vajon mire készül?

Portfolio
Nyilvánosságra került - egy közérdekű adatigénylésnek köszönhetően - a 2015-ös költségvetési törvényjavaslat október 20-i változata, vagyis az, amit a Nemzetgazdasági Minisztérium a Költségvetési Tanácsnak adott át véleményezésre. Ezáltal összevethető a jövő évi büdzsétervezet két verziója, és találhatunk érdekességeket az összehasonlításkor. A most közzétett adatokból az is kiolvasható, hogy a kormány miként oldja meg az idei év végi és jövő év végi államadósság-csökkentést.

Fontos dokumentum A költségvetés benyújtási folyamatának fontos állomása, amikor a kormány átadja a tervezetet a Költségvetési Tanácsnak véleményezésre. Majd ezt követően - figyelemmel a KT által megfogalmazott javaslatokra - a kormány az általa véglegesnek gondolt javaslatot benyújtja a Parlamentnek. A két dokumentum között lehetnek akár lényeges különbségek is abból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés