Előfizetői tartalom

Új állami egészségügyi intézmény jön

Portfolio
Az egészségügyben is életpálya-modellben gondolkodik a kormányzat, első lépésként az alapellátást rendezik - vázolta fel az egészségügyi terveket Zombor Gábor a Világgazdaságnak adott interjújában. Az egészségügyért felelős államtitkár azt is elmondta: legkésőbb április 1-ig konszolidálják a kórházakat, a Gyemsziből létrejövő Állami Egészségügyi Ellátó Központ kezeli majd adósságaikat.

Jön a béremelés Az interjúban Zombor Gábor beszélt arról, hogy az egészségügyben is életpálya-modellben gondolkodnak. "Első lépésként az alapellátásban szeretnénk ezt megvalósítani, ahol még ebben az évben megszületnek a háziorvosi rendszer finanszírozásának átalakításához és ezen belül a jövedelmek rendezéshez szükséges jogszabályváltozások" - árulta el....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés