Előfizetői tartalom

Varga helyett államtitkára jelezte: nyitottak a párbeszédre

Portfolio
Bár a hétfő reggel sajtónak kiküldött meghívóban az szerepelt, hogy Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter felszólal az Európai Kereskedelem Napja nevű szakmai rendezvényen, az azeri elnök budapesti látogatása miatt azonban nem tudott részt venni. Helyette Gondos Judit államtitkár képviselte a minisztériumot és jelezte, hogy a tárca elkötelezett abban, hogy párbeszédet folytasson a szabályváltozásrokról. Demján Sándor ellenben erős szavakkal bírálta a vasárnapi zárva tartás tervezetét és emlékeztetett arra, hogy a VOSZ népszavazást fog kezdeményezni, ha nem születik megegyezés.

Idén tizedik alkalommal került megrendezésre az Európai Kereskedelem Napja. A rendezvényen Krisán László, a VOSZ Kereskedelmi és Szolgáltató Szekciójának elnöke szólalt fel elsőként. A mindenkit foglalkoztató új szabályozásokkal kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy a szektor többet érdemelne, illetve hangsúlyozta, hogy a szakma szereplőinek nem egymással kell beszélgetnie...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés