Előfizetői tartalom

Megint durvul a helyzet Ukrajnában

MTI
|
Reuters
Szerda estére összehívták az ENSZ Biztonsági Tanácsát az ukrajnai helyzet miatt, miután páncélosok lépték át keleti szomszédunk határát. Mindeközben az ukrán fizetőeszköz napról napra történelmi mélypontot ér el az amerikai fizetőeszközzel szemben, az ország vezetői a gazdasági összeomlástól tartanak. Ukrajna fizetésképtelenné válhat, ha nem kapja meg az IMF hitel újabb részleteit.

Rendkívüli ülésre hívták össze az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülését közép-európai idő szerint szerda estére, hogy megvitassák a kelet-ukrajnai helyzetet az orosz hadoszlopok érkezéséről szóló hírek tükrében. Eközben Lamberto Zannier, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) főtitkára Brüsszelben újságírók előtt e hírekkel kapcsolatosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés