Előfizetői tartalom

Ezzel támad vissza a kormány Amerikára?

Portfolio
A dohánygyártókat sújtó különadó is az amerikai kitiltási ügyre adott kormányzati válasz - értesült a VS.hu. Erre utalhat, hogy az új sarcból származó teljes bevétel közel felét egyetlen amerikai cég fizetné be. Közben Orbán Viktor péntek reggeli nyilatkozata szerint egyre zavarosabb a kitiltási ügy és egyre nehezebben lehet komolyan venni.

Ez egy válasz A dohánycégeket sújtó adó az amerikai kitiltási botrányra adott válasz - értesült a portál kormányközeli forrásból. Alap úgy tudja, a rendkívüli egészségügyi hozzájárulásból 13,6 milliárd forint bevételt vár a kormány, ebből számításaink szerint az amerikai Philip Morris 6,3 milliárd forintot állhat.A portál úgy tudja, hogy ez az új különadó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés