Előfizetői tartalom

Kiszivárgott: ezzel a trükkel szerezne pénzt a kormány

Portfolio
A kormány eredetileg úgy számolt, hogy a minisztériumok, kormányhivatalok, háttérintézmények épületeit eladják majd azonnal vissza is bérlik, és így érkezett volna 169 milliárd forint a 2015-ös költségvetésbe - értesült a hvg.hu. A portál arra is emlékeztet ugyanakkor, hogy az EU statisztikai hivatala korábban sem ült fel ilyen trükknek.

Korábban már többször is rámutattunk arra, legutóbb épp tegnapi cikkünkben, hogy a 2015-ös költségvetésben rejlő legnagyobb kockázat az ismeretlen 169 milliárd forintos hasznosítási bevétel. Banai Péter, az NGM költségvetésért felelős államtitkára a Portfolio-nak adott interjújában csak annyit árult el, hogy "konkrét javaslatok kidolgozása folyamatban van, ez nem egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés