Előfizetői tartalom

Goodfriend: korrupció miatt tiltottuk ki a kormányzati alkalmazottakat

Portfolio
Az a két papírlap, amit átadtunk a kormánynak, valóban nem bizonyíték, inkább emlékeztető volt, de ettől fontosabb, hogy "nem tudok arról, hogy lett volna rendőrségi nyomozás az adóhatóságon belüli csalások ügyében" - mondta el a Heti Válaszban ma teljes terjedelmében megjelent interjúban André Goodfriend. Az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének ideiglenes ügyvivője leszögezte: "az információ, amelyre a beutazási tilalmat alapoztuk, nem pusztán arra vonatkozik, hogy az érintettek keveset tettek" (a korrupció visszaszorításáért - a szerk.).

Kapcsolódó cikkünk2014.12.03Goodfriend: konkrét bűncselekmény miatt tilthatták ki a NAV-elnökötGoodfriend azt hangsúlyozta, hogy tudomásuk van ilyen ügyről, ahogy "arról is tudomásunk van, hogy magyar állampolgárok, cégek adtak információt a magyar hatóságoknak efféle esetekről. Az, hogy egyeseket a 7750-es elnöki proklamáció alapján nem engedünk be az Egyesült Államokba...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái