Előfizetői tartalom

Lehet megoldás a nyugdíjhelyzetre

Portfolio
Felforrósodott a hangulat az elmúlt napokban a nyugdíjkérdés körül. Azt már eddig is látni lehetett, hogy az állami nyugdíjrendszer jelenlegi formájában nem lesz fenntartható, és erősen el kell majd gondolkodniuk az alternatív megtakarítási lehetőségekről mindazoknak, akik majd 20-30-40 év múlva mennek nyugdíjba. Na de van-e egyáltalán az emberek részéről hajlandóság arra, hogy megtakarítsanak? Melyek lehetnek a legvonzóbb konstrukciók és mire kell odafigyelni, ha nyugdíjra spórolunk? Többek között ezekről a kérdésekről beszélgettünk Tenke Gáborral, az Erste Bank Lakossági Termékfejlesztési Igazgatóságának igazgatójával.

Így lehet nyugdíjad 20, 30, 40 év múlva Erről a témáról is szó lesz a Portfolio hétfői befektetői klubján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Portfolio: Ön melyik (ki)utat tartaná a legcélravezetőbbnek a jelenlegi magyar nyugdíjhelyzetből? Tenke Gábor: A világon számos modell...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés