Előfizetői tartalom

Orbán: támadják Magyarországot! (3.)

Portfolio
Magyarország nemzeti függetlensége támadás alatt áll - fogalmazott Orbán Viktor a közrádió péntek reggeli műsorában John McCain amerikai republikánus szavaival kapcsolatban. Elárulta azt is, hogy csütörtökön beszélt Vida Ildikó NAV-elnökkel, mert szerinte tiszta víz került a pohárba, az adóhatóság elnökének jogi útra kell terelnie az ügyet. A Déli Áramlatnak szerinte is vége, mivel Vlagyimir Putyin egy komoly ember és ezért szavait komolyan kell venni. A Budapest Bank megvásárlásának minden adófizető örülhet - vélekedett a miniszterelnök. A szabad vasárnapról szóló vita pedig egyirányú - jelezte, utalva arra, hogy a kérdés eldőlt.

Támadás alatt John McCain szavait, miszerint Orbán Viktor felszámolja a fékek és ellensúlyok rendszerét Magyarországon, provokációnak nevezte a kormányfő és szerinte ez egy támadás része. Szerinte a republikánus szenátor mondatai azt a tipikus helyzetet eredményezik, hogy ezek minősítik magát a beszélőt. Kitért arra: mindig tiszteletben tartom az amerikai szenátorokat....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái