Előfizetői tartalom

Új üzenettel robbanthatnak szerdán

Portfolio
Temérdek súlyos adatunk lesz a héten, de talán a legizgalmasabb most az, hogy a világ meghatározó jegybankja, a Federal Reserve is dönt a héten. A piaci vélemények szerint elképzelhető, hogy ez alkalommal már változtatnak majd az iránymutatásukon, és közelgő kamatemelésre tesznek utalást. Eközben itthon is összeül a Magyar Nemzeti Bank döntéshozó testülete, ami a novemberi vártnál sokkal alacsonyabb inflációs adatok tükrében lehet most kifejezetten érdekes, noha a piac egyelőre még nem számít további kamatvágásra.

Már megint a Fedre figyel mindenki Izgalmas hétnek nézünk elébe mind itthon, mind a nemzetközi színtéren, ugyanis bizonytalan környezetben születő jegybanki döntések érkeznek, amik akár a piacot is felforgathatják. A nemzetközi színteret leginkább meghatározó, és egyben legnagyobb súllyal bíró jegybank, a Federal Reserve szerda este ismerteti ebben az évben az utolsó kamatdöntését....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés