Előfizetői tartalom

Nyolc havi mélyrepülésben a francia ipar

Portfolio
A francia ipari beszerzésimenedzser-index a novemberi 47,9-es érték után négy havi csúcsra, 49,1-re pontra emelkedett decemberben, a Reuters által megkérdezett elemzők 48,3-es értékre számítottak. A szolgáltatóipari komponens 49,8, a feldolgozóipari index 47,9 pontra változott - a Markit adatközlése szerint. A pénz- és tőkepiacok nem reagáltak érdemben az eseményekre.

A Markit francia ipari vonatkozó beszerzésimenedzser-indexe a novemberi 47,9-es érték után négy havi csúcsra, 49,1 pontra emelkedett decemberben. A Reuters által megkérdezett elemzők ettől mérsékeltebb, 48,3 pontos értékre számítottak. A szolgáltatóiparra vonatkozó előzetes indexe követte a főindexhez trendjét: a novemberi 47,9 pontról 49,8 pontra emelkedett decemberben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés