Előfizetői tartalom

Az EU is újabb oroszellenes szankciókat hoz!

Portfolio
A holnap és holnapután sorra kerülő uniós állam- és kormányfői tanácskozáson a vezetők további, Oroszország elleni szankciókat vitatnak meg - tudósítottak percekkel ezelőtt nagy nemzetközi hírügynökségek Az EU vezetői megállapodtak abban, hogy újabb oroszellenes szankciókat hoznak és az erről szóló döntést hivatalosan a holnap és holnap után sorra kerülő EU csúcstalálkozón, azaz az állam- és kormányfők tanácsának keretében fogadják el - jelentette a Reuters.

A szankciók elsősorban azzal függnek össze, hogy az oroszok még idén márciusban, megsértve a nemzetközi jogot, elfoglalták az Ukrajnához tartozó Krím-félszigetet és utólagosan ezt egy népszavazással is "megtámogatták". A mostani szankciók megtiltják a félszigeten a befektetéseket, hogy ezzel is nehezítsék az oroszok fekete-tengeri olaj- és gázkitermelését, emellett megtiltja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés