Előfizetői tartalom

Pár nap és lehet tesztelni a kormány új csodafegyverét

Portfolio
Az online árukövető rendszerrel kapcsolatos minden információ megtalálható mostantól az ekaer.nav.gov.hu oldalon - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium. Ha valaki mégsem talál valamit, akkor van arra egy külön e-mail cím. A tárca azt is hozzáteszi: december 20-tól bejelentkezhetnek az ügyfélkapuval rendelkező cégek. December 31-től elvileg élesben indul a rendszer.

A minisztérium szerint az EKÁER hivatalos honlapjára látogatók megtalálják a témával kapcsolatos jogszabályok, illetve a már közzétett jogszabálytervezetek szövegét is. "A vállalkozók az ekaer.nav.gov.hu honlapján az interfész felület kezelésével kapcsolatos technikai és működési kérdésekre is gyakorlati választ kaphatnak". Az oldal folyamatosan frissül az NGM szerint....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés