Előfizetői tartalom

Megvan, miért nem fogunk unatkozni 2015-ben!

Portfolio
Fed és EKB, Oroszország és Ukrajna, geopolitika, euróövezet perifériája - ezek azok a kulcsszavak nemzetközi fronton, amelyekkel a tőkepiaci befektetőknek meg kell barátkozniuk, ha felkészülten akarnak nekivágni a 2015-ös évnek. A Portfolio a 2014-es év végéhez érve ismét megkérdezte a piaci elemzőket az előttünk álló év legfontosabb várható makrogazdasági tényezőiről. Idehaza a kamatcsökkentés újraindulásának lehetősége lehet meghatározó sztori. A szakértők válaszaiból az is kiderül, mennyire lehetünk bizakodóak a jövő évi GDP-növekedést illetően.

A 2014-es év valószínűleg az orosz-ukrán eseményekről, az orosz gazdaság szenvedéséről, az amerikai Fed döntéseiről és az Európai Központi Bank komoly lépéseiről lesz emlékezetes a nemzetközi tőkepiaci befektető számára. Idehaza pedig többek között a kamatcsökkentési sorozat, az erőteljes GDP-növekedés és a devizahitelesek ügyének rendezése tartotta lázban a piaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés