Előfizetői tartalom

Újult erővel tör ki az unortodoxia (TOP 10 sztori - 2.)

Portfolio
A mögöttünk hagyott év egyik legerősebb sztorija az önkormányzati választások után újult erővel feltörő unortodoxia. Pedig igazából lehetett erre számítani, csak éppen a jelenség intenzitása és kiterjedtsége volt meglepő. Büntető jellegű adók, gazdasági csoportok minden korábbinál szemérmetlenebbül történő helyzetbe hozása, előzetes felmérések, hatástanulmányok nélkül meghozott döntések tömkelege mutatja, hogy az etatista kapitalizmus tovább épül, a piacbarát fordulatnak pedig még halvány jelei sem látszódnak.

Ősszel olyan gyorsan pezsdült fel a kormányzati döntéshozatal, hogy csak kapkodta a fejét az, aki a két választás közötti uborkaszezonra volt ráállva. Az októbertől induló vágta - aligha meglepő módon - a Portfolio éves gazdasági toplistájának második helyét érdemelte ki. Az intézkedések elég frissek, így elegendő csak utalásszerűen felidézni őket. A teljesség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés