Előfizetői tartalom

Mégis ingyen mehetünk a reptérre?

Portfolio
Minden gyermekbetegsége ellenére marad az útdíjrendszer, a kérdéses szakaszok problémája hamar megoldódhat: a Duna-hidakon való áthajtáshoz elegendő lehet egy matrica is, a repülőtérre vezető gyorsforgalmi út mentesülhet a díjfizetési kötelezettségtől. A városi elkerülő szakaszok helyett a lakott területeken áthajtók is idővel a megyei matricát választhatják - Fónagy János, volt közlekedési miniszter szerint. A tanulmányokat később hozzák nyilvánosságra: a rendszer nullszaldós lesz - áll az államtitkár nol.hu-nak adott interjújában.

A kritkák ellenére marad az első napjától érvényes útdíjrendszer, korrekciók elképzelhetőek, de érdemi puhulásra ne számítson senki - közölte Fónagy János a Népszabadságnak adott interjújában. A kormány "nem szeretné elvenni a lehetőséget az emberektől, hogy a megyei matricákkal olcsóbban és többen használják az autópályákat". Ennek érdekében az alábbi területen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés