Előfizetői tartalom

Durva hiba az új rendszerben

Portfolio
A NAV által üzemeltetett elektronikus árukövető rendszer hibája miatt átmenetileg nemcsak saját forgalmi adataikat tudták lekérni a felhasználók a rendszerből a nol.hu szerint, hanem a konkurenciáét is. Az adatok összesített formátumúak, csak egy cégnél volt adatletöltés, és a hibát már elhárították - erősítette meg az állami adóhatóság az MTI-nek.

A nol.hu pénteken arról számolt be, hogy azok, akik egy külön felhasználói felülettel (interface) próbáltak kapcsolódni az elektronikus közúti áruforgalom ellenőrző rendszerbe (EKÁER), a felhasználói felületen nemcsak saját adataikat tudták lekérni, hanem másokét is, így a versenytársak is látták, hogy kitől mit, mennyit és mennyiért rendeltek nettó áron. A lapnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés