Előfizetői tartalom

Rogán: adócsökkentésről és szociális lépésekről beszélünk februárban

MTI
|
Portfolio
A Fidesz február 4. és 6. között tartja frakcióülését, amelyen menedzsmenttervet készítenek a bérből és fizetésből élő családok számára, illetve megvizsgálják, hogy miként duplázható meg a ciklus végéig a kétgyermekes családok adókedvezménye, valamint hogyan egészíthető ki újabb elemekkel az otthonteremtési program - mondta el ma az M1 Ma reggel című műsorában Rogán Antal. A Fidesz frakcióvezetője megjegyezte azt is, hogy megvizsgálják, hogy miként lesz lehetőség újabb adócsökkentésre. A tanácskozás napirendjén szerepel a banki elszámoltatások áttekintése is - ismertette a frakcióvezető. A politikus azokat a bevándorlásellenes érveket visszhangozta, amelyeket tegnap Orbán Viktor kormányfő is mondott a párizsi megmozdulás kapcsán.

Kapcsolódó cikkünk2015.01.12Orbán: A bevándorlást meg kell állítaniJön az akcióterv is, a kitiltási téma is napirenden marad Az összefoglaló szerint a frakcióülés témája lesz az országvédelmi akcióterv is, amelyet a minap dobott be a köztudatba Rogán. Megjegyezése szerint meg kell határozni azokat a lépéseket, amelyekkel Magyarország határozottabban tud reagálni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés