Előfizetői tartalom

Áder észbe kapott, korrigálná a napelemadót!

Portfolio
"A közös hibát közösen kell helyrehoznunk" címmel írt levelet Áder János köztársasági elnök a parlamenti frakcióvezetőknek az elmúlt napokban hírekbe robbant napelemadóval kapcsolatban. A környezetvédelem ügyét látványosan felvállaló államfő az általa már aláírt és kihirdetett, napelemeket nagyobb teherrel sújtó törvény korrekcióját javasolja a képviselőknek.

Mulasztottak Áder János levele elején emlékeztet a környezeti fenntarthatóság fontosságára. "Ha nem változtatunk a folyamatok irányán, akkor olyan jövő köszönthet ránk, amelyben már nem lesz mód korrigálni mulasztásainkat" - hangsúlyozza. "Ezeknek a szempontoknak törvényeinkben is hangsúlyos szerepet kell kapniuk, ezért nem mehetünk el szó nélkül olyan ügyek mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés