Előfizetői tartalom

Mi lesz a magyar iparral?

Portfolio
Váratlanul gyengélkedni kezdett az ipar 2014 második felében, ami felvetette a kérdést: kifulladt-e a szektor dinamikus bővülése? A friss számok alapján úgy tűnik, a lassulás nem vezethető vissza egy okra, ezért feltehetően tartósan alacsonyabb lehet a növekedés. Temetni azonban semmiképpen sem kell az ipart, van még benne potenciál.

Tavaly augusztusban az elemzők már azt latolgatták, hogy érdemes-e feljebb húzni az ipari termelésre vonatkozó előrejelzéseket, annyira erős számokat produkált a szektor. Aztán jött a vaskos meglepetés: miközben mindenki azt várta, hogy az Audi utolsó nagy kapacitásbővítése végképp lenyűgözi az ipari teljesítményt figyelőket, a nyár végén váratlanul visszaesett a teljesítmény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés