Előfizetői tartalom

Német kritikát kapott a kormány csodafegyvere

Portfolio
A kormány tovább csúsztatta az áruforgalmi figyelő rendszer szankcionálásának életbe léptetését, azonban a Német- Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara továbbra is fenntartja korábbi álláspontját. Ezek szerint az EKÁER súlyos kockázatokat jelent a vállalatok versenyképességére. A szervezet ezért a rendszer érdemi felülvizsgálatát javasolja.

Az NGM csütörtök délelőtt adta ki a közleményét, melyben azt hangoztatja, hogy meghallgatta az érdekképviseletek kéréseit és ezért az EKÁER rendszer mulasztóira február 28-ig nem szabnak ki bírságot, a szankcionálás március 1-től veszi kezdetét. (Eddig január vége volt a határidő.) Az érdekképviseletek az elmúlt napokban hangosan jelezték kifogásaikat:Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés